Nules: Adrin Sorribes presenta un programa de govern realista que garanteix una gesti eficient i capa de continuar millorant Nules


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185280_112499/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185280_112499/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185280_112499/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 15-05-2019
Adrin Sorribes presenta un programa de govern realista que garanteix una gesti eficient i capa de continuar millorant Nules

El candidat a l'alcaldia de Nules pel PSPV-PSOE, Adrin Sorribes, ha presentat el programa de govern socialista, al qual s'ha referit com ?una proposta realista que garanteix una gesti seriosa i eficient capa de continuar millorant Nules i d'atendre les necessitats reals de la ciutadania?.

L'acte de presentaci, que ha tingut lloc a la Biblioteca Municipal, ha congregat a companys de partit i simpatitzants, que han volgut conixer el conjunt de propostes plantejades per als prxims 4 anys.

Sorribes, que ha estat acompanyat per l'equip de la candidatura, ha desgranat els pilars bsics del programa socialista, que es recolzen en una gesti econmica responsable, en les poltiques educatives i d'igualtat, i en les millores referides a l'mbit d'urbanisme tant en el municipi com a la platja.

?Aquest programa de govern parla de realitats i no de projectes que sonen molt b, per que sn inviables. Cadascuna d'aquestes propostes est prevista econmicament, per la qual cosa el nostre programa de govern s la millor opci per a Nules. Durant aquestos 4 anys hem retornat la dignitat a l'Ajuntament de Nules i volem continuar liderant tot all que queda per fer?, ha manifestat el candidat socialista.

?El prxim 26 de maig hem d'aconseguir l'alcaldia, i ms perqu el govern d'Espanya i de la Generalitat sn tamb socialistes. En aquestos 4 anys totes aquestes ingerncies de les quals alguns parlen noms s'han tradut en inversions importants per a Nules amb el Pla Edificant o amb els Fons Feder per a l'adequaci dels carrers de Mascarell?, ha concls l'alcaldable.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana