Nules: El comer local es trasllada aquest cap de setmana a la platja


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187449_114315/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 03-08-2019
El comer local es trasllada aquest cap de setmana a la platja

Les platges de Nules albergaran aquest cap de setmana la XII Mostra dOportunitats que protagonitza el comer local, els visitants i residents en les nostres platges podran gaudir daquesta mostra i beneficiar-se de les ofertes i productes que presentar el comer local participant, comenta la Concejal de Comercio, Susana Tusn.

Des de la Regidoria de Comer es destaca que amb aquesta iniciativa, que t una gran acceptaci, es vol promocionar i acostar al ciutad el comer local, en traslladar-se a les platges de Nules. En concret la Mostra dOportunitats estar oberta el dissabte 3 dagost, de 18 a 23 hores, i el diumenge 4 dagost, de 10 a 21.30 hores de manera ininterrompuda.

Aix, la mostra podr ser visitada a lavinguda de Mallorca, tindr a ms una zona ldica per a xiquets i xiquetes i les persones que compren podran participar en el sorteig de regals o vals per a comprar en els comeros participants, el sorteig es far diumenge abans de tancar la mostra i el que pretn lAjuntament s premiar lesfor fet pels diferents comeros, matisa Tusn.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana