Nules: El Rei Felipe VI accepta presidir el comité d'honor de la LXXIII fira agrícola


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187602_114432/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187602_114432/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 07-08-2019
El Rei Felipe VI accepta presidir el comité d'honor de la LXXIII fira agrícolaEs renova la comissió de la Fira Agrícola per donar-li un nou impuls

El Rei Felipe VI ha acceptat la presidència del Comité d’Honor de la LXXIII Fira Agrícola i Ramadera de Nules que tindrà lloc els dies del 19 al 22 de setembre. De fet, ha sigut l’Associació Local de Llauradors de Nules qui s’ha ficat en contacte amb la Casa Reial per a fer-li aquest oferiment i ha rebut una carta en la qual el cap de Gabinet de Planificació i Coordinació de la Casa Reial, Emilio Torné de la Vega, anuncia l’acceptació de la Presidència del Comité d’Honor de la present edició de la fira. Encara que no serà possible la presència del monarca en l’acte d’inauguració per motius d’agenda.

A més, en l’escrit remés a l’Associació Local de Llauradors la Casa Reial els comunica que ha aprés nota de la sol•licitud d’audiència d’una representació de la junta directiva de l’associació dient textualment que “en el cas que fora possible atendre-la, amb molt de gust es comunicaria amb prou antelació”.

No obstant això, des de la regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Nules es valora molt positivament aquesta resposta, “ens hauria agradat que el Rei pogués vindre a la inauguració però de tota manera és una bona notícia per a nosaltres que s’implique en la fira i que a més la Casa reial dispose de tota la documentació que acredita la importància d’aquest esdeveniment. En definitiva, aquesta iniciativa suposa un important recolzament institucional a la nostra fira i també al treball que es fa any rere any”, explica el regidor César Estañol.

Nou impuls a la fira
Per altra banda cal destacar que la Comissió de la Fira s’ha renovat per a donar-li un nou impuls. De manera que a més de les persones que tradicionalment formaven part de la mateixa ara s’han incorporat Vicente Lucas Peris, en representació de la Caixa Rural Sant Josep i Cooperativa Agrícola Sant
Josep de Nules; Raúl García Peraire, membre de l’organització agrària FEPAC-ASAJA; i Francisco Millán, en representació de l’Associació Local de Llauradors de Nules.

“La renovada comissió està ja treballant en els continguts i programació de la fira per a que segueixca sent una de les mostres més importants i referent del sector a la nostra Comunitat”, matisa el regidor d’agricultura, César Estañol.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana