Nules: Nules segueix reivindicant una actuació integral per al litoral de la zona sud


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187710_114524/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187710_114524/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 11-08-2019
Nules segueix reivindicant una actuació integral per al litoral de la zona sudMostra la seua satisfacció per l’anunci de les inversions de Costes per a la platja de les Marines

L’Ajuntament de Nules ha mostrat públicament la seua satisfacció davant l’anunci per part de Costes del Projecte Bàsic per a l’Estabilització del tram de Costa de la Platja de les Marines i el seu corresponent Estudi d’Impacte Ambiental amb un pressupost de licitació de 3.444.956,11 euros.

Davant açó, la regidora de Platges, M. José Esteban, comenta que “reben amb satisfacció l’anunci de la inversió de Costes que preveu la prolongació de quatre espigons en la platja de les Marines, és un primer pas important després de molts anys d’exigències però no hem d’oblidar que a Nules tenim altres tres platges que necessiten actuacions d’urgència i per tant anem a seguir sent reivindicatius. Ara aquest projecte es troba en exposició pública fins al pròxim 20 de setembre per tant qualsevol veí o veïna o administració pot presentar les al•legacions que considere oportú”.

No obstant això, des de l’Ajuntament de Nules se segueix reivindicant un actuació integral i de caràcter urgent per a tota la costa de la zona sud de la província de Castelló, “encara que Nules juntament amb la població d’Almenara són les úniques del litoral de la zona sud que a hores d’ara compten amb un projecte seguim reivindicant una actuació integral per a que siga efectiva i anem a seguir treballant de forma clara, decidida i valent pels interessos del conjunt del poble de Nules”, assenyala l’alcalde de Nules, David García.

Cal recordar que a principi d’aquest any l’Ajuntament de Nules va fer una reclamació patrimonial a les administracions pertinents pels danys ocasionats per la construcció del port de Borriana a les platges de Nules, “encara no hem rebut ninguna contestació i el termini finalitza el 28 de novembre per aquest motiu en el suposat de que no hi haja contestació alguna anirem als jutjats ademanar eixos 30 milions d’euros de responsabilitat patrimonial que s’invertirien en les nostres platges”, explica García.

A més l’alcalde de Nules fa referència a la reunió prevista per al pròxim 4 d’octubre a Madrid entre els alcaldes de les poblacions del litoral de la zona sud i representants de Costes, “esperem poder conèixer més detalls i tindre més informació al respecte”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana