Nules: Nules habilita una nova zona destinada a aparcament


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187725_114536/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187725_114536/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 12-08-2019
Nules habilita una nova zona destinada a aparcament

Segueix convertint solars en dess en aparcaments de cotxes per a solucionar el problema destacionament.

LAjuntament de Nules ha habilitat una nova zona per a convertir-la en aparcament de cotxes, es tracta duna actuaci que va comenar lanterior legislatura amb la qual es vol convertir solars en dess del casc urb en zones daparcament per a vehicles amb la finalitat dintentar solucionar el problema destacionament existent en diferents punts de la localitat.

En aquest cas en concret es dona soluci a un problema destacionament en la zona del carrer Ramn y Cajal, en la majoria dels casos es tracta de peticions dels vens i de les venes davant la falta de llocs on estacionar els seus vehicles, matisa lalcalde de Nules, David Garca.

Al llarg daquests darrers anys shan habilitat per a aquest s diferents solars tant en la poblaci, com en la platja i Mascarell. Davant aquesta iniciativa municipal lalcalde de Nules, David Garca, explica que es tracta de mesures molt econmiques per al consistori ja que amb la signatura de convenis de cessi de ls amb els propietaris dels solars solucionem problemes relacionats amb la regulaci de lestacionament de cotxes i al mateix temps de salubritat daquests espais abandonats. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana