Nules: La Cooperativa Sant Josep de Nules patrocinar per primera vegada els premis de la desfilada de disfresses


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187756_114565/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187756_114565/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 13-08-2019
La Cooperativa Sant Josep de Nules patrocinar per primera vegada els premis de la desfilada de disfresses

Tindr servei gratut de bus urb els dies de les festes patronals i tarifes especials per a laparcament subterrani.

LAjuntament de Nules ha signat un acord amb la Cooperativa Agrcola sant Josep de Nules mitjanant el qual aquesta entitat local patrocinar per primera vegada la totalitat dels premis que satorguen en la Desfilada de Disfresses que tindr lloc dijous 22 dagost i que semmarca en la programaci de les festes patronals de Sant Bartomeu.

Aix doncs, aquest acord ha estat subscrit per lalcalde de Nules, David Garca, i per la presidenta de la Cooperativa, Marisol Ballester i el seu director, Fernando Peris.

Davant a, lalcalde de la localitat, David Garca, comenta que lAjuntament de Nules ha tingut que eliminar alguns dels actes programats per a les festes de Sant Roc i de les festes patronals en honor a Sant Bartomeu, que se celebraran del 17 al 25 dagost, al no poder contar amb la totalitat dels diners pressupostats per a festes, per aquest motiu hem tingut que buscar patrocinadors externs per a alguns actes com a aquest en el que lajuntament patrocinava els premis que es donen a les penyes consistents en formatges, embotit o pernil.

Per altra banda, lAjuntament de Nules ha previst un any ms posar en marxa un servei gratut de bus urb per als dies de les festes patronals. Aquest servei pretn facilitar el desplaament a tots els vens i les venes que es troben tant a les platges de Nules com a Mascarell, aix hi haur autobusos des de la nit de dissabte 17 dagost fins al diumenge 25 dagost en horari de 2.00, 4.00 i 7.00 hores que eixiran de la parada del Jard Botnic.

A ms, tamb hi haur tarifes especials per a laparcament subterrani i sha establit una tarifa plana per a tota la setmana de festes patronals per un import de 5 euros i un altra per a un sol dia de festes per 2 euros.

Lalcalde de Nules, David Garca, ha volgut remarcar la gran acceptaci daquesta iniciativa, de fet de seguida sha esgotat els abonaments. El que volem s aprofitar el funcionament de laparcament subterrani per a facilitar la regulaci del trnsit en aquest dies i a ms donar un servei a la ciutadania.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana