Nules: Nules prepara un dispositiu especial davant les previsions meteorolgiques


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188455_115154/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 10-09-2019
Nules prepara un dispositiu especial davant les previsions meteorolgiques

LAjuntament de Nules ha preparat un dispositiu especial davant lanunci fet pel Centre de Coordinaci dEmergncies de la Generalitat Valenciana a lestablir la situaci de preemergncia nivell taronja en tota la Comunitat Valenciana per risc important per fortes pluges per a dem dimecres 11 de setembre.

Aix doncs, entre les mesures preventives que shan ficat en marxa davant aquesta situaci excepcional sha rems una carta informativa als centres educatius de la localitat amb consells davant el probable episodi de gota freda en Nules; sha reforar la plantilla dagents de la Policia Local; tamb sha retirat el mobiliari urb de la zona martima, shan obert les comportes de la Gola i shan revisat els motors; a ms de netejar les principals squies i embornals. Shan repartit tanques en aquells punts del terme municipal que presenten perill dinundaci com ara els passos subterranis o alguns camins rurals.

Aquestes mesures preventives sn conseqncia de les previsions meteorolgiques per a la nit de dimarts i al llarg del dimecres i han sigut traslladades als departaments pertinents i com no a la ciutadania. De manera que durant aquest dies hi ha previst un servei extraordinari de la Policia Local i de la brigada municipal, comenta lalcalde de Nules, David Garca.

Per altra banda, sha celebrat una reuni dels membres del govern municipal per a coordinar dispositius en cas de donar-se alguna emergncia, Nules s una de les poquetes poblacions de la provncia que t un Pla dActuaci Municipal davant el risc dinundacions i el que hem fet ha sigut coordinar algunes actuacions previstes en aquest pla per si es donara algun episodi greu dinundaci, apunta David Garca.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana