Nules: Nules prsenta el programa Supera't a Nules dirigit a dones en risc d'exclusi social


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189469_116011/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 10-10-2019
Nules prsenta el programa Supera't a Nules dirigit a dones en risc d'exclusi social

En aquests Itineraris Integrats per a la Inserci Sociolaboral de Persones en situaci dExclusi satendr entre 50 i 70 dones.

Nules ha presentat el programa Itineraris Integrats per a la Inserci Sociolaboral de Persones en situaci o risc dExclusi Social que sanomenat Superat a Nules i que va dirigit a dones en dificultats per a accedir al mercat laboral. De manera que, fins al 31 de desembre daquest any es preveu atendre entre 50 i 70 dones.

Aquest programa est subvencionat per la conselleria dIgualtat i Poltiques Inclusives i es tracta duna actuaci cofinanada per la Uni Europea a travs del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana 2014-2020. Cal assenyalar que la localitat de Nules ha sigut una de les poblacions de la Comunitat Valenciana beneficiaria daquestes ajudes amb un import total de 133.928,56 euros.

Amb aquesta iniciativa promoguda pel departament de Serveis Socials es treballa de manera individualitzada linserci sociolaboral ajustant-se a les necessitats de cadascuna de les participants amb lobjectiu de millorar la seua ocupabilitat, comenta la regidora de Serveis Socials i Poltiques Inclusives, Rosa Ventura.

De fet per a desenvolupar aquest projecte sha contractat a 10 professionals: dos psiclegs, dos treballadors socials, tres orientadors laborals, un formador per a locupaci i dos administratius.

Davant a, la coordinadora del projecte, Francisca Muoz, assenyala que el projecte de Nules s noveds i diferent en relaci als de altres municipis ja que cada una de les persones participants estar acompanyada al llarg de tot el procs per 3 o 4 professionals amb la finalitat de millorar les seues habilitats per a que puguen repercutir en la seua ocupabilitat.


Les fases dels itineraris sn: derivaci de serveis socials al programa; informaci i acolliment per lequip de professionals; diagnstic docupabilitat i disseny ditinerari personalitzat; formaci i desenvolupament personal; participaci activa; orientaci i recerca docupaci; inserci sociolaboral i seguiment.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana