Nules: Nules premia les millores fotografes del I Concurs de Fotografa Platges de Nules


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189739_116235/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/10/189739_116235/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/10/189739_116235/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/10/189739_116235/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 18-10-2019
Nules premia les millores fotografes del I Concurs de Fotografa Platges de Nules

LAjuntament de Nules ha fet entrega dels premis del I Concurs de Fotografia Platges de Nules que ha reunit a 46 participants que han presentat 218 fotografies. El concurs compta amb dos categories anomenades Arquitectura i Social, aix doncs en la primera shan presentat 136 fotografies sent el primer premi per a Porches de Jaime Snchez-Rubio Ruiz, el segon per al treball que porta per lema Sintiendo la brisa del mar de Jos Cintas Albiol i el tercer per a De puertas al mar del fotgraf Agustn Marmaneu Romero. En la categoria Social el primer premi han sigut per a Jaime Snchez-Rubio Ruiz per la fotografia Pescadores, el segon per a ngel Snchez Domnech pel seu treball anomenat Casetes dimonis Farolets i el tercer premi sha entregat a Carme Ripolls Martnez per la fotografia Cucanya.

El jurat format per lalcalde de Nules, David Garca; la regidora de Platges, M. Jos Esteban; reconeguts professionals del mn de la fotografia com Jos Aguilar i Marta Mor; historiadors com Miguel ngel Sanz i larquitecte Manolo Miralles ha valorat la tcnica fotogrfica, la creativitat i el contingut a ms de limportncia histrica, patrimonial i social del conjunt urbanstic de Les Casetes. Tamb els temes quotidians com la pesca o el joc de la cucanya, entre altres.

Emmarcat en les accions per a exigir la regeneraci i protecci de la costa, lAjuntament de Nules va convocar el passat estiu aquest concurs fotogrfic amb lobjectiu de mostrar el valor del nucli histric martim i de forma particular de larquitectura, histria i costums que alberguen les casetes, comenta lalcalde de Nules, David Garca.

Cal assenyalar que el Concurs de Fotografia Platges de Nules Miradas del patrimonio cultural, costumbres y memoria histrica frente al Mediterrneo sha organitzat des de la Comissi Tcnica Platges de Nules i la Comissi Local de Patrimoni Cultural, lAssociaci de Vens Mare de Du del Carme, i lAssociaci de Vens Platges de Nules en collaboraci de les xarxes socials en Instagram @igerscomunitatvalenciana, @igersvalencia i @igerscastellon.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana