Nules: La XIII Fira Medieval de Mascarell s'adapta a les noves tecnolgies


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190309_116728/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 07-11-2019
La XIII Fira Medieval de Mascarell s'adapta a les noves tecnolgies

Aquesta edici tindr web i conter dInstagram propi a ms de logo identificatiu.

LAjuntament de Nules aposta per la diferncia i creaci duna marca amb els quals es done limpuls definitiu a la Fira Medieval de Mascarell per a que siga la fira de recreaci histrica referent a la provncia de Castell.

En aquest sentit, sha creat un logo identificatiu daquesta fira que aglutina totes les edicions i a ms aquesta tretzena edici contar amb una web www.mascarellmedieval.com i conter dInstagram @mascarellmedieval propis, al llarg dels tres dies de fira en aquest conter dInstagram hi haur vdeos en directe, una galeria de fotografies, incls hi haur una enquesta que els visitants podran omplir. A la web es podran descarregar la programaci i conixer els orgens de Mascarell, tamb es penjar el vdeo promocional, entre altres. Aquest equip de govern est apostant fort per Mascarell i en especial per aquesta fira que en aquesta edici presentar moltes novetats, explica el regidor de Mascarell, Guillermo Latorre.

Aix, tamb hi haur un horari especial dautobusos en la lnia Nules-Mascarell i es far una enquesta als visitants, que estar disponible en la caseta de la TouristInfo de Nules installada en la fira, per a millorar amb propostes de la ciutadania les prximes edicions.

No obstant aix, des de lempresa organitzadora tamb es destaca altres novetats que albergar aquesta fira com ara lacte inaugural que inclour un espectacle eqestre i circense, o la cloenda que per primera vegada contar amb un castell piro musical.

Al respecte el gerent de Culthisme, Vicente Herrera, assenyala que la recreaci histrica va a ser molt important en aquesta edici, de fet va a tindre rellevncia un personatge histric molt significatiu per a Mascarell i Nules com


s Gilabert de Centelles, per tant molts dels espectacles estaran relacionats amb aquesta figura que t a vore amb les avantpassats del poble de Mascarell i Nules.

Per altra banda, tamb per primera vegada participaran diferents associacions de recreaci histrica com lAssociaci de Bombos i Tambors de Santa M. Magdalena de Castell o lEncomanda Templaria de la Plana.

Cal recordar que la XIII Fira Medieval de Mascarell tindr lloc els dies 15, 16 i 17 de novembre.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana