Nules: Es reuneix l'rgan gestor de platges de Nules per a fer balan de la temporada estival


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190507_116897/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 13-11-2019
Es reuneix l'rgan gestor de platges de Nules per a fer balan de la temporada estival

Nules ha fet balan de lltima temporada estival a les platges i comena a treballar en la planificaci de la prxima temporada estival en la zona martima, per aquest motiu sha reunit lrgan Gestor de Platges en el qual es troben representats els departaments municipals amb diferents funcions relacionades amb les tasques a desenvolupar en les platges daquest municipi.

En concret, la reuni ha tingut la presncia de la regidora de Platges, M. Jos Esteban; a ms de tcnics i personal dels departaments de Turisme, Esports, Cultura, Urbanisme, Brigades, Medi Ambient i Policia Local.

Entre els assumptes principals tractats destaquen els serveis de neteja, socorrisme, manteniment dinfraestructures o activitats, hem fet un reps per cadascun daquests serveis per a valorar la satisfacci dels usuaris i veure a ms aquells punts en els qual cal millorar de cara a la prxima campanya estival. Aix doncs, hem comenat tamb a planificar accions per al prxim any tenint en compte la bandera blava atorgada a la platja de les Marines i tamb els diferents certificats ISO. Per tant, sn actuacions que comporten un treball dequip i coordinaci entre diferents departaments, matisa la regidora de Platges, M. Jos Esteban.

Cal recordar que les platges de lAlcdia, el Bovalar i les Marines tenen des de lany 2010 els certificats ISO9001 per la qualitat en la gesti i lISO1401 per la qualitat mediambiental. I per primera vegada enguany la platja de les Marines ha tingut el distintiu Bandera Blava que ha sigut atorgat per la Fundaci dEducaci Ambiental (FEE). Es tracta de la primera bandera blava de les platges de Nules, un guard amb el qual es reconeix lelevada qualitat de laigua aix com lexcellncia en els serveis que es presten als usuaris i la conservaci del medi ambient.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana