Nules: Nules vol ser referent en la lluita contra la violncia filoparental


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190542_116928/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/190542_116928/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/190542_116928/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 14-11-2019
Nules vol ser referent en la lluita contra la violncia filoparental

Per segon any consecutiu Nules alberga unes Jornades sobre Violncia Filioparental, Delinqncia Juvenil i Protecci de Menors amb les quals pretn ser punt de trobada de professionals de diferents mbits i frum de debat sobre aquest tipus de violncia domstica.

La intenci dels organitzadors daquesta jornada, la Policia Local i lAjuntament de Nules, s entre daltres donar visibilitat a un problema de la nostra societat actual que en la majoria dels casos est encara silenciat, comenta lalcalde de Nules, David Garca.

Aix doncs, lacte inaugural ha comptat entre daltres amb la subdirectora General dInfncia i Adolescncia, Gemma Plaza, que ha assenyalat la importncia de les temtiques que tracta aquestes jornades.

De fet, en tan sols dues edicions aquestes jornades shan convertit en un referent no sols a la Comunitat Valenciana tamb a la resta del territori nacional i han tingut ms de 130 participants procedents de diferents poblacions de les provncies de Castell i Valncia principalment, fins i tot de Mrcia i Eivissa.

Al llarg de la jornada shan exposat diferents punts de vista, tant judicials i policials com sanitaris i educatius, per a combatre aquesta problemtica; entre els ponents han estat la vicepresidenta de SEVIFIP i directora del Centre de Menors Cabanyal, M. Jos Ridaura; el fiscal de menors de Castell, Carlos Vicente Escorihuela; la vicedegana per Valncia del Collegi de Criminlegs de la Comunitat Valenciana, M. Cristina Gutirrez; la coordinadora del projecte Conviviendo Castelln de Fundacin Amigo; el doctor en Psicologia Social de la Universitat de Valncia, Jos Vicente Esteve; la coordinadora de la comissi de lAula de Convivncia de lIES Gilabert de Centelles de Nules, Laura Pans, o la cap destudis de lIES Gilabert de Centelles de Nules, M. Jess Expsito. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana