Nules: L'Ajuntament de Nules i Facsa renoven la xarxa d'aigua potable del carrer Cam Nou


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/191000_117340/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/191000_117340/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/191000_117340/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 27-11-2019
L'Ajuntament de Nules i Facsa renoven la xarxa d'aigua potable del carrer Cam Nou

Lactuaci semmarca en el Pla de Millora dInfraestructures Hidruliques
LAjuntament de Nules i FACSA, l'empresa encarregada del servei de provement a la localitat, han finalitzat els treballs per a renovar la xarxa de distribuci d'aigua potable del carrer del Cam Nou, situat al polgon agrcola del municipi.

Els treballs, que formen part del Pla de Millora d'Infraestructures Hidruliques, han consistit en la renovaci de 170 metres de nova canonada de polietil i 110 mm de dimetre, que han perms substituir les antigues conduccions de fibrociment i 70 mm de dimetre. A ms, s'hi han installat tres vlvules i dues boques de reg noves i s'han reformat totes les connexions de servei.

Aquestes actuacions completen les que s'han dut a terme al carrer contigu, Senda Olivereta, on tamb s'han renovat 310 metres de canonada. Unes obres que han perms a ms installar noves canalitzacions de polietil de 110 mm de dimetre i substituir l'antiga conducci de fibrociment de 70 mm de dimetre. A ms, durant aquesta actuaci tamb es van installar tres vlvules i dues boques de reg i es van renovar catorze connexions de servei.

Des de l'Ajuntament de Nules es destaca la importncia d'aquestes actuacions amb les quals s'ha renovat un tram important de la xarxa de distribuci d'aigua potable i amb les quals es pretn millorar el servei. De fet, aquesta actuaci s'emmarca en el Pla de Millora d'Infraestructures Hidruliques amb el qual es vol garantir i millorar la qualitat del servei de provement d'aigua en la nostra poblaci, assenyala l'alcalde de Nules, David Garca.

Per la seua banda, des de FACSA han explicat que aquests treballs han perms consolidar el mallat de la xarxa, la qual cosa contribuir a millorar la qualitat de l'aigua, a ms d'aconseguir una distribuci ms eficient de les pressions de subministrament, en connectar els extrems de la xarxa i eliminar la caiguda provocada pels ramals dels terminals de les antigues xarxes de distribuci.

D'aquesta manera, tant l'Ajuntament de Nules com FACSA ratifiquen la seua aposta amb la qualitat en la prestaci del servei i la millora en l'accs als recursos hdrics.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana