Nules: Nules promociona a Fitur els atractius de Mascarell


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192541_118661/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/1/192541_118661/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 22-01-2020
Nules promociona a Fitur els atractius de Mascarell

Un any ms Nules est present en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que se celebra aquesta setmana a Madrid. En aquesta edici des de la Regidoria de Turisme sha volgut promocionar, entre altres, els atractius turstics de Mascarell a ms dels de la poblaci de Nules que compta amb un important patrimoni local. De fet, divendres a les 10.00 hores es presentar a lestand de la Comunitat Valenciana les ltimes actuacions realitzades per a valorar el patrimoni de Mascarell i els diferents projectes en els quals lAjuntament de Nules est treballant.

Amb aquestes actuacions Mascarell fa un pas endavant en la seua projecci turstica que volem donar a conixer a FITUR. En aquest ltim any Mascarell ha experimentat un canvi important amb la nova pavimentaci del seu nucli urb que ens permetr, ms si cal, potenciar el seu valor patrimonial, explica el regidor de Turisme, Guillermo Latorre.

LAjuntament de Nules tamb vol posar en marxa a Mascarell, entre daltres, una Oficina de Turisme i un Centre dInterpretaci Histric amb les peces trobades durant les excavacions fetes en les obres de conversi en zona de vianants.

Mascarell s l'nic poble de la Comunitat Valenciana que mant la seua poblaci plenament emmurallada i ha conservat la seua antiga distribuci des del segle XIII, i des del 2019 sha fet un important avan per a la qualitat de vida dels seus habitants i la preservaci del conjunt histric grcies a la conversi en zona de vianants del recinte i al valor del conjunt urb que volem valorar amb noves actuacions, assenyala Latorre.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana