Nules: Finalitza la concessi del mercat de Mascarell


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193275_119302/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/2/193275_119302/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 11-02-2020
Finalitza la concessi del mercat de Mascarell

Aquest diumenge, 16 de febrer, finalitza lactual concessi del Mercat de Mascarell, de manera que deixar de celebrar-se perqu no sha pogut renovar en quedar-se deserta la nova licitaci.

No obstant aix, lAjuntament de Nules continuar treballant per a donar continutat al Mercat de Mascarell, al mes de gener es va traure el plec de condicions per a la seua renovaci amb la intenci que una vegada finalitzara lactual concessi entrara en vigor, a la setmana segent, la nova concessi per aquesta vegada no shi ha presentat cap empresa i la licitaci ha quedat deserta. Per tant, aquest diumenge ser lltim, encara que des del govern local continuarem treballant per a tornar a traure els plecs de condicions i que les empreses interessades puguen aix presentar la seua proposta per a donar continutat al mercat, explica lalcalde de Nules, David Garca.

Des de lAjuntament de Nules sassenyala que en els ltims mesos sha registrat una menor afluncia de pblic i en conseqncia de mercaders, lAjuntament no pot assumir un mercat que a hores dara s deficitari; per tant, el plec en el qual es treballar estar enfocat a fer que siga rendible i viable, a ms tamb es vol promocionar i dinamitzar Mascarell. En definitiva, volem tornar a apostar per aquest mercat perqu s un mercat que funcionava abans, encara que som conscients que sn els mercaders i els visitants els que condicionen la seua trajectria, reitera Garca.

Cal recordar que tamb a finals de lany 2017 va deixar de celebrar-se el mercat dominical de Mascarell, desprs que lempresa adjudicatria Mercaplaya SL, que va gestionar aquest mercat des del mes de novembre del 2016, presentara la rescissi del contracte. Des del mateix moment que es va presentar lescrit de rescissi, lAjuntament de Nules va estar realitzant les gestions oportunes per a recuperar-lo, la nostra intenci era recuperar un servei que s molt positiu per a Mascarell i els seus vens i venes, i aix ho vrem fer aquella vegada. Ara continuarem estudiant noves possibilitats per a donar-li continutat, matisa lalcalde de Nules.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana