Nules: Nules treballa en la realització d'un pla plurianual d'accesibilitat del municipi


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193502_119505/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/2/193502_119505/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 17-02-2020
Nules treballa en la realització d'un pla plurianual d'accesibilitat del municipiLa Policia Local està fent un estudi dels passos de zebra que a hores d’ara encara no són accessibles

L’Ajuntament de Nules està treballant en la confecció d’un pla plurianual amb el qual es vol fer un municipi totalment accessible, en aquest sentit l’alcalde de Nules i regidor d’Obres i Serveis, David García, ha manifestat que “la Policia Local està realitzant un informe fotogràfic d’aquells passos de zebra no accessibles que previsiblement estarà acabat a finals d’aquest mes de febrer. Es tracta del primer pas per a l’elaboració del Pla Plurianual d’Accessibilitat del Municipi, que esperem posar en marxa enguany. De manera que s’està treballant per tal que abans de l’estiu aquest pla puga ser aprovat per la Junta de Govern Local”.

Així doncs, en els pròxims mesos s’iniciaran actuacions en diferents punts de la localitat com ara en els passos de zebra de l’avinguda de la Constitució, carrer del Pare Tomàs Lucas, a l’avinguda Diagonal o al carrer de la Mar, entre d’altres.

Un altre tema que preocupa el govern local és la seguretat d’alguns vials, “també estem treballant en la millora de la seguretat d’algunes zones de la població com és el cas del carrer de Sant Bartomeu-avinguda d’Europa, on s’han instal•lat reductors de velocitat. Continuarem donant prioritat als llocs més pròxims als centres educatius”, recorda García.

No obstant això, des de l’Ajuntament de Nules es demana la col•laboració ciutadana per a continuar millorant l’accessibilitat i la seguretat del municipi, “estem disposats a escoltar els suggeriments de la ciutadania i a estudiar la viabilitat de les seues propostes”, matisa l’alcalde de Nules.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana