Nules: Nules vol dinamitzar diferents espais pblics amb la programaci cultural d'hivern


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193526_119527/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/2/193526_119527/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 18-02-2020
Nules vol dinamitzar diferents espais pblics amb la programaci cultural d'hivern

Des de la Regidoria de Cultura sha presentat la Programaci Cultural dHivern que es desenvolupar els mesos de febrer a abril i amb la qual es vol dinamitzar diferents espais pblics.

Aix doncs, aquesta vegada shi han incorporat activitats que tindran lloc al Mercat Municipal, al Sal Multifuncional, a la Biblioteca Municipal Jos Vicente Felip Monlle, al Teatre Alczar, a la plaa Major, i tamb al Convent i a lesglsia arxiprestal, hem preparat una programaci que tindr diferents escenaris del nostre municipi amb la intenci de dinamitzar tant els edificis municipals com alguns espais pblics de la nostra localitat, ressalta la regidora de Cultura, M. Jos Esteban.

La programaci est enfocada a tots els sectors de la poblaci i t espectacles per als ms menuts, representacions teatrals, activitats musicals i exposicions. En concret, aquest dissabte, 22 de febrer, tindr lloc al Teatre Alczar lescenificaci de lobra El milagro de la Tierra protagonitzada per Juanjo Artero.

A ms, els dies 28 i 29 de febrer i 1 de mar el Teatre Alczar albergar el I Curs de Direcci Musical AMAN; per altra banda tamb l1 de mar Splai Teatre interpretar a la plaa Major un musical mediambiental dirigit al pblic infantil.

Al Mercat Municipal tindr lloc el 7 de mar la representaci teatral Annimas, amb la qual a ms es vol commemorar el Dia de la Dona, s el primer espectacle de dansa urbana en heels dEspanya i es tracta dun acte que organitzem de manera conjunta les regidories dIgualtat i de Cultura, matisa Esteban.
Uns altres actes que formen part de la programaci cultural dhivern sn lexposici fotogrfica Los colores del fro (un paseo por el crculo polar rtico) a crrec de Jos Luis Mols Mols, que es podr visitar els dies del 3 al 19 dabril a la Biblioteca Municipal Jos Vicente Felip Monlle; o lactuaci del monologuista i actor scar Tramoyeres, que organitza la Comissi de Festes del barri de Sant Joan.

A ms, tamb hi ha actes solidaris com la marat de pilates i ioga i lexhibici de balls de sal en benefici de Mans Unides; el concert Un dia a lpera a crrec de Msica Viva en benefici dAECC com tamb la desfilada de roba infantil i juvenil.

El Convent tindr lactuaci de la Coral Sant Bartomeu i de la Societat Musical Artstica Nulense, i lesglsia arxiprestal Sant Bartomeu i Sant Jaume albergar un any ms el V Cicle de Msica Sacra. Msica per a Orgue els dies 15, 16, 17 i 18 dabril.

Cal assenyalar que tots els actes sn gratutes excepte lactuaci dscar Tramoyeres a crrec de la Comissi de Festes del barri de Sant Joan i els actes de carcter benfic.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana