Nules: El CEIP Cervantes rep el premi el centre ms participatiu del concurs "Nules contra l'assetjament escolar"


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193556_119552/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/2/193556_119552/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 19-02-2020
El CEIP Cervantes rep el premi el centre ms participatiu del concurs

El CEIP Cervantes ha rebut hui el premi especial al centre educatiu ms participatiu del concurs Nules contra lassetjament escolar que ha convocat lAjuntament de Nules per acostar als escolars del municipi la realitat que envolta lassetjament escolar, les seues conseqncies i la necessitat derradicar-lo de la societat.

El director del collegi, Vicent Alcaide, ha sigut lencarregat de rebre de la m de lalcalde de Nules, David Garca, i de la regidora dEducaci, Rosa Ventura, aquest guard consistent en 500 euros per a ladquisici de material escolar.

Aix doncs, cal destacar, a ms, que a aquesta primera edici shan presentat un total de dotze treballs de diferents centres educatius de la localitat.

El que es vol amb aquest concurs s implicar els joves a travs de la reflexi i presa de conscincia daquesta problemtica visibilitzant lassetjament escolar amb la realitzaci dactivitats culturals i creatives que a ms els porten a fomentar la reflexi social, comenta la regidora dEducaci, Rosa Ventura.

Per altra banda, lalcalde de Nules, David Garca, assenyala que es tracta a ms duna de les accions que sinclou en el Programa Agent Tutor de la Policia Local i que t tamb la implicaci dels centres educatius de Nules.

El concurs presenta diferents modalitats com ara el conte, relat, can, videocurtmetratge, dibuix o pintura, ball o coreografia, poesia i cmic. I sestableixen diferents premis dotats cadascun amb 100 euros, a ms sha establit aquest premi especial de 500 euros al centre educatiu que ha presentat ms treball; i va dirigit a lalumnat de 3 a 18 anys que estiga cursant Educaci Infantil, Educaci Primria, Educaci Secundria Obligatria, Batxillerat o Cicles Formatius en algun centre educatiu de Nules.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana