Nules: Nules felicita l'aniversari dels xiquets 'a domicili'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194798_120563/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/3/194798_120563/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 27-03-2020
Nules felicita l'aniversari dels xiquets 'a domicili'

LAjuntament de Nules posa en marxa una nova iniciativa enfocada els ms menuts de la poblaci amb la intenci destar al seu costat en un dels dies ms especials.

Aix doncs, Felicita el meu menut pel seu aniversari s el nom de la campanya que aquesta setmana comenar grcies a la collaboraci de la Policia Local i de Protecci Civil, que seran els encarregats de felicitar per megafonia a les xiquetes i els xiquets que en aquests dies compleixin anys.

Davant a, lalcalde de Nules, David Garca, assenyala que sn iniciatives amb les que volem fer ms suportable lestada a casa, en especial als ms menuts que no poden celebrar el seu aniversari amb familiars i amics.

Aix doncs, les persones interessades han de escriure un correu electrnic a ladrea nules@nules.es indicant en lassumpte Felicita el meu menut amb el nom i edat del xiquet o la xiqueta, adrea i dia en qu compleix anys. Tamb hi ha que afegir el nom i nmero de telfon del pare, mare o persona tutora.

Des de lAjuntament es posaran en contacte amb aquesta persona per a fixar lhora en la qual, des del carrer, li faran la felicitaci.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana