Nules: Nules insta a la Generalitat Valenciana a compartir amb els ajuntaments la informaci d'afectats pel COVID-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194908_120655/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 01-04-2020
Nules insta a la Generalitat Valenciana a compartir amb els ajuntaments la informaci d'afectats pel COVID-19

LAjuntament de Nules insta a la Generalitat Valenciana a compartir amb els ajuntaments la informaci relacionada amb les persones afectades pel Covid-19 per a poder previndre i controlar contagis i ajudar-les amb els diferents recursos municipals activats davant aquesta situaci demergncia sanitria.

En aquest sentit, Nules se suma a la iniciativa daltres institucions locals que tamb han manifestat pblicament la idonetat de conixer quines persones estan contagiades o en quarantena per a millorar els seus serveis.

Davant a, lalcalde de Nules, David Garca, explica que han transms a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pblica en reiterades ocasions la preocupaci daquesta entitat local, hem enviat escrits sollicitant informaci a diferents departaments de la conselleria a la provncia de Castell sense obtenir cap tipus de resposta al respecte. La nostra obligaci com ajuntament s garantir la salut de la ciutadania i previndre contagis, i sols podrem ser eficients si som coneixedors de les persones afectades o en quarantena. Volem aquesta informaci per a poder assistir a aquestes persones oferint-les els serveis que hem activat com ara el subministrament de medicaments o aliments.

Des de lAjuntament de Nules es reitera que aquesta informaci ajudaria principalment a les persones afectades i a les que estan en quarantena.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana