Nules: Nules posa en marxa un Programa de Voluntariat per a donar suport a Serveis Socials


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194940_120685/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/194940_120685/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 03-04-2020
Nules posa en marxa un Programa de Voluntariat per a donar suport a Serveis Socials

LAjuntament de Nules, mitjanant la regidoria de Serveis Socials, est treballant en un programa de voluntariat local enfocat a donar suport els collectius ms desprotegits de la localitat.

La regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura, explica que lidea s aprofitar una miqueta el temps lliure que en aquests moments tenim per a fer tasques de voluntariat en el nostre municipi des de casa, be amb lacompanyament telefnic a persones que viuen soles o reforant la formaci acadmica en lnea dels escolars, entre altres. A ms, s una iniciativa amb la que tamb es vol potenciar la participaci i la dinamitzaci ciutadana en aquestes circumstncies tan excepcionals.

Aix doncs, el principal objectiu s impulsar una xarxa solidria per a ajudar els collectius ms desprotegits mentre estiga en vigor lEstat dAlarma. No obstant aix, des de la regidoria de Serveis Socials es fa una crida a la ciutadania per a que collaboren i aporten idees que es puguen posar en marxa en aquest nou programa.

De manera que, les persones interessades a participar poden telefonar al nmero 964 67 47 56, en horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres, per a deixar les seues dades o per a presentar propostes.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana