Nules: El PP de Nules reclama test de detecci del COVID-19 per a frenar la pandmia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194966_120750/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 08-04-2020
El PP de Nules reclama test de detecci del COVID-19 per a frenar la pandmia

El Partit Popular de Nules ha reclamat la compra de test de detecci del COVID-19 per a garantir un fre a la pandmia. s prioritari que des de l'Ajuntament s'exigisca a les institucions supramunicipals la compra d'aquests kits que permeten garantir la salut de la nostra poblaci i evitar que s'estenga el contagi.

Especialment, ha assenyalat la portaveu del PP a Nules, M Victoria Marzal, entre els sanitaris, que des de fa setmanes estan reclamant no sols aquest tipus de recursos, sin tamb materials tan bsics com mscares, guants, bates, gels...

Marzal ha posat de manifest la importncia de realitzar proves a la poblaci per a detectar contagis, aplicar mesures de control i frenar la propagaci del *coronavirus. En aquest sentit, assenyala la regidora, aquesta s una absoluta prioritat que s necessari atendre. I entenem que les Administracions pbliques, amb els recursos que posseeixen, han de prioritzar aquesta mesura.

De fet, noms la Diputaci posseeix ms de 50 milions de romanents de tresoreria que servirien per a evitar contagis i salvar moltes vides. s hora de posar aquest pressupost al servei de la nostra provncia i atendre una demanda urgent.

En parallel, ha assenyalat la regidora, esperem que prompte se celebre el ple extraordinari que sollicitem fa ms de deu dies. Un pla de xoc social i econmic per a garantir la salut dels vens i adoptar mesures econmiques que frenen la destrucci d'ocupaci. En aquest sentit, ha assenyalat Marzal, vull celebrar que l'alcalde haja decidit adoptar una de les nostres propostes, la d'habilitar un canal d'atenci psicolgica, perqu creem que ser de gran utilitat per als ciutadans que necessiten suport en aquests moments. En tot cas, esperem que s'amplie l'horari per a poder donar la mxima cobertura als nostres vens.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana