Nules: Nules atendr la ciutadania de manera telemtica


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194968_120752/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 08-04-2020
Nules atendr la ciutadania de manera telemtica

Els membres del govern local de lAjuntament de Nules seguiran atenent la ciutadania de manera telemtica amb cita prvia, per aquest motiu sha activat un dispositiu per a coordinar les diferents consultes que es faran de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores. De manera que, les persones interessades en fer s daquest servei han de sollicitar-lo b al correu electrnic gabinetealcaldia@nules.es o trucant al nmero de telfon 964 67 00 01 (ext. 161) per a poder fixar la data i hora per a la connexi.

Aquesta iniciativa es posa en marxa per a seguir mantenint reunions amb els vens i venes de la localitat que volen traslladar a lajuntament les seues preocupacions, problemes o necessitats, s important en aquests moments seguir escoltant la ciutadania i donat que no es pot mantindre contacte fsic, i que amb el decret de lEstat dAlarma varem tindre que suspendr lagenda de reunions i cites, les noves tecnologies ens permeten continuar amb latenci directa a la ciutadania, explica lalcalde de Nules, David Garca.

Des de lAjuntament de Nules es recorda que se segueix prestant atenci telefnica i recomana la ciutadania que els trmits o gestions de carcter municipal es facin a travs de la seu electrnica que es pot trobar al web institucional www.nules.es a lenlla https://nules.sedelectronica.es/info.0
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana