Nules: Nules ofereix un servei d'orientaci emocional i suport psicolgic pel COVID-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194971_120755/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 07-04-2020
Nules ofereix un servei d'orientaci emocional i suport psicolgic pel COVID-19

Especialistes dels Serveis Socials de lAjuntament de Nules ofereixen serveis dorientaci emocional i suport psicolgic davant lactual situaci de confinament per lemergncia sanitria pel Covid-19.

Des de la regidoria de Serveis Socials sassenyala que lidea s posar a disposici de la ciutadania les persones professionals del departament, hi ha persones que davant aquesta conjuntura poden necessitar orientaci per a gestionar dificultats relacionals, conflictes en la convivncia, alteracions emocionals, o situacions de conductes addictives i de risc. De manera que, si ho necessiten seran ateses per psiclogues, orientadores, educadores socials i tcnics de la Unitat de Prevenci Comunitria de Conductes Addictives (UPCCA), explica la regidora Rosa Ventura.

Les persones interessades poden sollicitar aquests serveis telefonant al nmero 964 67 47 56 de dilluns a divendres en horari de 8 a 15 hores.

Precisament per poder fer front al volum de treball que t aquest departament lAjuntament de Nules ha incrementat recentment el personal en una educadora social, dos persones per al Servei dAjuda a Domicili (SAD), una psicloga, i un tcnic per a la UPCCA, que reforaran al personal daquestes especialitats, matisa la regidora de Serveis Socials.

Aix doncs, Ventura destaca que des dels Serveis Socials, a ms, sestan portant a terme diferents accions. En concret, des del personal del SAD i la Unitat Respir sest contactant amb totes les persones majors de ms de 70 anys que viuen o estan soles; tamb estan en contacte diari amb les persones usuries tant del Programa de Dependncia com de la Unitat Respir de la localitat.

Per altra banda, sest proveint de productes bsics a persones que ho necessiten mitjanant vals dajudes demergncia. Al mateix temps que sest constantment en contacte amb els representants dels diferents centres educatius de la poblaci per a garantir les beques menjador, coordinar temes relacionats amb menors o fer arribar a casa dels escolars amb necessitats les tasques educatives.

Tamb sest coordinant a les 115 persones voluntries que estan realitzant mascaretes a casa. I sha posat en marxa un programa de voluntariat local enfocat a donar suport els collectius ms desprotegits del municipi amb una xarxa solidria.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana