Nules: Nules celebrar una Gran Festa Infantil una vegada superat el COVID-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194991_120777/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 09-04-2020
Nules celebrar una Gran Festa Infantil una vegada superat el COVID-19

LAjuntament de Nules est treballant en una activitat dirigida als ms menuts de la poblaci per a quan acabe el confinament, precisament per aquest motiu lalcalde David Garca ha dictat un ban especial anunciant aquesta iniciativa i agraint als xiquets i xiquetes de la localitat el seu comportament davant lactual situaci demergncia sanitria.

En concret, lidea s celebrar una gran festa daniversari amb els xiquets i xiquetes del municipi que durant el confinament hagen complit anys i a la que tamb es convida a la resta de linfncia de Nules.

s una festa oberta a tots els xiquets i xiquetes que tindr lloc una vegada finalitze lestat dalarma i shaja superat la pandmia, per tant encara no es pot concretar la data. De fet, amb aquest ban ens comprometem pblicament a que aquest esdeveniment siga una realitat, al mateix temps que volem fer un reconeixement pblic al comportament exemplar dels xiquets i xiquetes de Nules davant el confinament, explica Garca.

Lalcalde de Nules ha volgut destacar la tasca i lesfor tant de la Policia Local com del voluntariat de Protecci Civil que estan portant a terme iniciatives especfiques per als ms xicotets, aquest gestos sn molt importants en aquests moments, matisa David Garca.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana