Nules: Nules atn diariament a casa a les persones ms vulnerables


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195000_120784/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195000_120784/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195000_120784/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 10-04-2020
Nules atn diariament a casa a les persones ms vulnerables

LAjuntament de Nules, mitjanant les regidories de Gent Major i Poltiques Inclusives, ha intensificat els serveis emmarcats en els programes dirigits a persones majors i ms vulnerables.

En aquest sentit, sha posat en marxa un programa de visites a persones majors de 70 anys de la localitat que viuen o estan soles per a que puguen rebre atenci especialitzada mentre duri lactual situaci demergncia sanitria, sn visites amb les que ens interessem per la situaci daquestes persones, de manera que amb aquest contacte permanent podem conixer les seues necessitats davant el confinament, comenta la regidora de Gent Major, Susana Tusn.

Aix mateix, des de la Unitat de Respir sestan portant a terme visites peridiques a les persones usuries perqu facin a casa activitats de memria i psicomotricitat.

Tamb el personal del programa del Servei dAtenci Domiciliria (SAD) segueix amb les seues tasques diries amb normalitat.

De fet, per a portar a terme aquestes accions hi ha destinades nou professionals: la tcnic de la Unitat de Respir de lajuntament i huit treballadores del SAD, hem incrementat el personal per a poder desenvolupar totes les tasques datenci a les persones majors i ms vulnerables que precisament en aquests moments necessiten ms si s possible els serveis del consistori. A ms, amb aquest contacte permanent i diari tant presencial com telefnic podem tindre un control de la situaci daquests collectius davant el Covid-19, explica la regidora de Poltiques Inclusives, Rosa Ventura.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana