Nules: Nules repartir mascaretes per als grups de risc


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195031_120817/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 15-04-2020
Nules repartir mascaretes per als grups de risc

LAjuntament de Nules repartir mascaretes entre els diferents sectors de la poblaci, per aquest motiu est treballant en laplec daquest material per a poder dur a terme una distribuci gradual.

De fet, sha realitzat diferents comandes de mascaretes sanitries tant a empreses privades com a la Diputaci Provincial de Castell, a ms de comptar amb les elaborades pel voluntariat que est fent mascaretes a les seues cases.

Lidea s repartir mascaretes dacord amb la disponibilitat, de manera que aquesta setmana hem comenat a fer reserva per als principals grups de risc. Per tant, des de lajuntament seguirem treballant i realitzant diferents gestions per a poder abastir la poblaci, explica lalcalde de Nules, David Garca.

Els collectius que a hores dara tenen prioritat sn les persones que estan o han estat en contacte amb altres infectades o amb smptomes propis de la Covid-19; majors de 60 anys; dones embarassades, pacients de patologies prvies com ara hipertensi arterial, diabetis, malalties cardiovasculars i pulmonars, cncer o immunodeficincies; i personal que treballa en primera lnea contra la pandmia.

Aix doncs, des de hui dimecres poden fer la reserva trucant al nmero de telfon 964 67 00 01, en horari de dilluns a divendres, excepte festius, de 9 a 14 hores, per a deixar les dades personals i respondre a les preguntes que acrediten els factors de risc.

LAjuntament sencarregar de fer arribar les mascaretes a totes aquelles persones que ho hagen sollicitat prviament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana