Nules: Nules demana a Sanitat la realitzaci de test massius de Coronavirus


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195067_120847/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 17-04-2020
Nules demana a Sanitat la realitzaci de test massius de Coronavirus

Davant les recomanacions de lOMS de fer tests massius per a detenir el nmero de contagis, lAjuntament de Nules ha rems un escrit a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pblica demanant la provisi i realitzaci de test massius per al conjunt de la ciutadania.

Davant a, lalcalde de Nules, David Garca, explica que han transms a la Conselleria linters daquesta entitat local en ladquisici daquest material per part del Consell, hem enviat un escrit sollicitant ladquisici i realitzaci de tests massius donat que considerem que deuen ser, a hores dara, una prioritat per a fer front a aquesta situaci demergncia sanitria. Al mateix temps que ens hem posat a la seua disposici per a collaborar en tot all que cregui per a que la realitzaci de tests massius puga ser una realitat a la nostra Comunitat.

A ms, en lescrit tamb se sollicita recomanacions per a poder fer tests al personal municipal, desconeixem si hi ha un protocol per a realitzar aquests tests, per tant volem tindre informaci ja que estem gestionant la compra daquest material per als treballadors de lajuntament, matisa Garca.

En aquest sentit, Nules se suma a la iniciativa daltres institucions locals que tamb han manifestat pblicament la idonetat en aquests moments de la realitzaci de tests massius per fer front a la pandmia.

Per altra banda, lAjuntament de Nules insta de nou a la Generalitat Valenciana a compartir amb els ajuntaments la informaci relacionada amb les persones de cada poble afectades pel Covid-19 per a poder previndre i controlar contagis, a ms Garca ressalta que vam enviar un escrit a principi daquest mes dabril que encara no ha segut contestat, demanem de nou aquesta informaci perqu considerem que podrem ajudar amb els diferents recursos municipals activats davant aquesta situaci demergncia sanitria tant a les persones afectades com a les que estan en quarantena
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana