Nules: Nules promou l'esport saludable entre la gent gran


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195087_120865/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 18-04-2020
Nules promou l'esport saludable entre la gent gran

Exercici saludable en confinament s el ttol del programa que emetr a partir de dilluns, 20 dabril, TV4 la Vall a iniciativa de lAjuntament de Nules per a que la gent major practiqui a casa activitat fsica.

En concret, amb aquest espai es vol donar continutat als tallers de tonificaci muscular que organitza lAjuntament de Nules i que impartia Miguel Casino de forma presencial, el qual seguir fent aquestes sessions televisades.

Davant la suspensi de les activitats dirigides a la gent major del municipi sha posat en marxa aquest programa per a facilitar a aquest collectiu la prctica dactivitat fsica mentre duri el confinament. Considerem que la televisi s un mitj a labast de les persones majors que no tenen accs a les xarxes socials, per tant lidea s facilitar-los i possibilitar-los la prctica dexercici. No obstant aix, les sessions tamb estan dirigides a qualsevol persona interessada en fer a casa exercici saludable, explica la regidora de Gent Major, Susana Tusn.

En aquest sentit, cal assenyalar que les classes semetran tots els matins, de dilluns a diumenge, a partir de les 11 hores en la televisi local de la Vall.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana