Nules: El Coronavirus obliga a suspendre la IX ruta 'Nules de tapa en tapa'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195135_120909/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | Economa | 19-04-2020
El Coronavirus obliga a suspendre la IX ruta 'Nules de tapa en tapa'

LAjuntament de Nules ha decidit suspendre la IX ruta Nules de tapa en tapa que estava prevista per als caps de setmana de l1 al 31 de maig.

Aix doncs, el regidor de Turisme, Guillermo Latorre, explica que davant lactual situaci demergncia sanitria pel Covid-19 i donat que els terminis administratius estan suspesos hem decidit suspendre aquesta edici. Ms endavant valorarem si procedeix un canvi de data desprs lpoca estival o es posposa aquesta edici fins al mes de maig de lany 2021.

Precisament el passat mes de febrer va tindre lloc una reuni amb els establiments hostalers per a organitzar la ruta acordant, entre altres, les dates. De manera que, els establiments interessats a participar-hi tenien de termini per a presentar instncies fins al 3 dabril per amb lestat dalarma els terminis administratius estan suspesos. A ms, aquesta edici contava amb algunes novetats amb les que es vol promocionar els nostres productes, matisa Latorre.

Entre les novetats que shavien incls en aquesta edici destaca la duraci de la mateixa que sallargava un cap de setmana ms en relaci a les anteriors; sincorporava una nova modalitat que possibilitava lincorporaci daltre tipus destabliments com els locals doci amb lelaboraci de cctels amb alcohol i sense alcohol; per altra banda lAjuntament de Nules tenia previst enguany atorgar un premi de categoria especial a la millor tapa o cctel que entre els seus ingredients utilitzara la taronja o mandarina.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana