Nules: Nules comena el primer repartiment de mascaretes entre la poblaci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195175_120945/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 23-04-2020
Nules comena el primer repartiment de mascaretes entre la poblaci

LAjuntament de Nules ha comenat hui dimarts el repartiment de mascaretes a domicili per a diferents sectors de la poblaci. De manera que, daquesta primera distribuci es beneficiaran els principals grups de risc com ara les persones que estan o han estat en contacte amb altres infectades o amb smptomes propis de la Covid-19; majors de 60 anys; dones embarassades; pacients de patologies prvies com ara hipertensi arterial, diabetis, malalties cardiovasculars i pulmonars, cncer o immunodeficincies; i personal que treballa en primera lnea exposant-se al virus.

En concret, el personal municipal repartir gratutament al llarg daquesta setmana prop de 3.000 mascaretes que b han estat adquirides per lajuntament o han estat elaborades pel voluntariat que est fent mascaretes a les seues cases.

Cal assenyalar que aquest repartiment es fa entre aquelles persones dels collectius de risc que han demanat prviament aquestes mascaretes a lajuntament.

De fet, es pot fer la corresponent reserva trucant al nmero de telfon 964 67 00 01, en horari de dilluns a divendres, excepte festius, de 9 a 14 hores. Aix doncs, per a fer la comanda hi ha que deixar les dades personals i respondre a les preguntes que acrediten els factors de risc.

Es tracta del primer repartiment en el que tenen preferncia les persones ms vulnerables, encara que des de lajuntament seguim treballant i realitzant diferents gestions per a poder abastir de manera gradual a altres sectors de la poblaci, explica lalcalde de Nules, David Garca.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana