Nules: Nules posa un total de 139 denncies durant l'Estat d'Alarma


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195199_120967/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 27-04-2020
Nules posa un total de 139 denncies durant l'Estat d'Alarma

Un total de 139 denncies ha posat la Policia Local de Nules des de que comenara lestat dalarma, en concret entre el perode del 15 de mar al 23 dabril. Es tracta de sancions per incompliments del Real Decret 463/2020 de 14 de mar del Govern dEspanya on sestableix el confinament.

De manera que, des del passat 13 dabril fins al 23 dabril shan registrat 10 noves denncies que se sumen a les 37 corresponents als dies del 9 al 13 daquest mes, que coincideixen amb el perode de Setmana Santa i Pasqua, per tant des de la Policia Local sassenyala que si es compara les xifres saprecia que els dies de vacances es va registrar un major nmero de denncies ja que parlem de 37 sancions en cinc dies davant les deu dels ltims 10 dies registrats. Per tant, les denncies han disminut aix i tot desprs de mes i mig de confinament seguim posant sancions per conductes absolutament injustificades.

Des de lajuntament es fa de nou una crida a la ciutadania per a que complixca les directrius que ens marca el Govern dEspanya, en especial a les famlies que a partir de hui diumenge poden eixir al carrer amb les menors de 14 anys i recorda que les sancions per incompliments poden ser de 1.501 fins a 30.000 euros.

Aquestes eixides permeses per als xiquets i xiquetes menors de 14 anys van acompanyades dunes directrius concretes: lhorari perms s de 9 a 21 hores; podran eixir una vegada al dia, dins duna distncia de com a mxim un quilmetre des del domicili; acompanyats duna persona adulta que convisca amb el menor o persona cuidadora amb autoritzaci; hi ha que guardar una distncia dalmenys d1,5 metres amb les altres persones; a ms no es pot fer s dels parcs infantils del municipi ni daltres espais pblics.

Per tant, des de la Policia Local es demana als responsables dels menors que tinguen en compte aquestes recomanacions que deuen complir-se sense excepci.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana