Nules: Nules convoca un concurs de decoraci de balcons i faanes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195247_121008/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 29-04-2020
Nules convoca un concurs de decoraci de balcons i faanes

LAjuntament de Nules convoca un nou concurs amb el que es vol reconixer pblicament aquells treballs fets a casa que llueixen als balcons i faanes, i amb els quals es traslladen al conjunt de la ciutadania diferents missatges dnim davant aquesta situaci de crisi sanitria. A ms, amb aquest concurs tamb es vol promoure lentreteniment i incentivar la realitzaci dactivitats en famlia.

Aix doncs, seran els membres de les forces de seguretat i emergncies locals els que triaran els guanyadors dissabte per la vesprada, al fer el tradicional recorregut amb els vehicles demergncia pels carrers de Nules, Mascarell i de la poblaci martima per a saludar amb les seus sirenes a totes les persones, especialment als xiquets i a les xiquetes, que estan als seus domicilis.

Els vehicles de la Policia Local, Protecci Civil, Creu Roja i Bombers fan sonar cada dissabte les seues sirenes per a agrair a la ciutadania el seu comportament exemplar durant el confinament. En aquestes eixides ens hem trobat balcons i faanes decorades amb pancartes i cartells que reflecteixen el comproms del venat en el confinament. Amb aquesta iniciativa volem reconixer aquest esfor, incentivar la ciutadania a fer diferents activitats des de casa, i promoure lentreteniment mentre no es puga eixir del nostre domicili. A ms, es vol tamb ajudar al comer local una vegada finalitze aquesta situaci excepcional, explica lalcalde de Nules, David Garca.

En aquest sentit, cal assenyalar que hi haur tres premis consistents en vals de 50 euros per a consumir en els establiments de proximitat.

Des de lajuntament sanima als vens i a les venes a decorar amb pancartes i cartells els seus balcons i faanes. Per a participar en aquest concurs tindran que penjar-les abans de les 17 hores del dissabte 2 de maig i enviar una fotografia al correu electrnic nules@nules.es indican ladrea del domicili.

Per altra banda, tamb sanima a les persones participants a compartir les fotografies en les xarxes socials amb el hastang #NulesEsQuedaACasa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana