Nules: Nules reobrir este dimecres el Mercat Ambulant per a productes alimentaris i de primera necessitat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195275_121035/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195275_121035/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | Economa | 03-05-2020
Nules reobrir este dimecres el Mercat Ambulant per a productes alimentaris i de primera necessitat

Dimecres, 6 de maig, el mercat ambulant de Nules reprendr lactivitat amb diferents mesures emmarcades en les resolucions de la Conselleria de Sanitat i de lAgncia de Seguritat i Emergncies de la Generalitat Valenciana davant al COVID-19. En concret, sols es permetr lobertura als llocs de venda de productes alimentaris o de primera necessitat.

De manera que, lAjuntament de Nules ha dissenyat un protocol amb condicionants que deuran complir tant els venedors com els usuaris, sn mesures per a evitar contagis, a ms tamb es va a incrementar la vigilncia per a que es complisques les noves normes, matisa el regidor de mercats, Csar Estaol.

Aix doncs, la separaci mnima entre els llocs de venda ser de 2,5 metres; les persones venedores en un mateix lloc hauran de guardar una distncia entre elles de 2 metres; i el distanciament entre el lloc de venda i la clientela tamb ser de 2 metres que estaran delimitats amb cinta adhesiva.

Les persones usuries no podran tocar els productes, sols el venedor i ho far obligatriament amb guants i mascareta. A ms sevitar, en la mesura del possible, que un mateix venedor manipule aliments i diners.

Lajuntament subministrar gel higienitzant i facilitar mascaretes a aquelles persones que no porten de casa donat que el seu s en el recinte del mercat ser obligatori. De manera que a lentrada sinformar a les persones usuries de les normes per reduir les possibilitats de contagi i es mesurar la temperatura, explica Estaol.

En principi, el recinte del mercat estar delimitat entre la plaa de Frai Asensi Nebot, carrer de Marco Antonio Ort des de la cantonada carrer dels ngels i carrer del Mercat, i el carrer del Mercat, a ms tamb sinclou linterior del Mercat Municipal. Aquest recinte estar totalment tancat i hi haur tres punts de accs per a les entrades i eixides que estaran situats en el carrer del Mercat, a la porta principal del Mercat Municipal i en la plaa de Frai Asensi Nebot.

Tot el recinte estar vigilat per personal municipal, Policia Local i Protecci Civil, que vetllaran pel compliment de les normes i controlaran lafluncia de gent per a evitar aglomeracions i per a garantir el distanciament social.

Lhorari dobertura ser de 8 a 13.30 hores i la brigada municipal sencarregar de dur a terme les tasques de desinfecci de la zona abans de linstalaci del mercat i al finalitzar el mateix.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana