Nules: Nules presenta una Guia per a la Desescalada del municipi


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195306_121061/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 05-05-2020
Nules presenta una Guia per a la Desescalada del municipi

LAjuntament de Nules ha presentat hui un pla per a la desescalada del municipi, es tracta duna guia local orientativa dacord amb les mesures establides pel Govern dEspanya.

En aquest sentit, lalcalde de Nules, David Garca, ha manifestat al respecte que lajuntament est treballant en ladaptaci de la activitat municipal a la nova normalitat, de fet aquesta guia s orientativa ja que seran les autoritats sanitries les que ens concretaran les dates de cadascuna de les fases.

No obstant aix, en la fase 0 a ms de lobertura de locals comercials amb cita prvia, de reobrir el mercat ambulat el prxim 6 de maig, tamb a nivell local sha reprs lactivitat en els Horts Urbans de lAjuntament i en els Horts Solidaris de Creu Roja amb limitaci dentrada duna persona i prohibici ds de les zones comunes.

Aix mateix, dins la fase 1 prevista de l11 al 25 de maig lAjuntament de Nules reobrir el servei de lOficina dAtenci al Ciutad (OAC) i Serveis Socials amb limitaci daforament i amb les mesures de seguretat i higiene corresponents; tamb reobriran el Museu de Medallstica Enrique Giner i lOficina de Turisme amb cita prvia. Es reprendr el servei de transport de Bus Urb (Nules-Platges i Mascarell) amb el 30% i un afonament mxim del 50%; el servei de prstec de llibres en la Biblioteca Municipal Jos Vicente Felip Monlle tamb amb cita prvia; i es reprendr lactivitat del taller docupaci i Et Formem, i el projecte del Focus dEmpreses coincidint amb la reobertura de la Cambra Agrria. Tamb en aquest perode sobrir de nou el cementeri i el tanatori municipal.

En la fase 2 intermdia que es vol posar en marxa entre el 26 de maig i el 9 de juny, lAjuntament de Nules est treballant per a reprendre les visites guiades turstiques i patrimonials; i en la reobertura de la Biblioteca Municipal Jos Vicente felip Monlle inclosa la sala destudis amb limitaci dafonament.

La guia inclou tamb lobertura de platges i comenament del servei de socorrisme en la fase 3 o avanada, entre el 10 i el 24 de juny, juntament amb lobertura de lOficina de Turisme de les Platges de Nules, de les installacions esportives municipals per a la realitzaci dentrenaments de clubs, i del mercat ambulant de la platja. En aquesta fase els mercats ambulants podran installar laltre tipus de llocs que no siguen alimentaci i productes de primera necessitat; i es prestar la totalitat del servei de transport de bus urb.

A partir del 25 de juny lAjuntament de Nules t previst reobrir la piscina municipal i les pistes esportives; reprendre les activitats esportives; reobrir parcs infantils, parcs canins i zones doci; i desprencintar el mobiliari urb.

LAjuntament de Nules ha decidit a ms no posar en marxa aquest any ni lEscola dEstiu ni lEscola esportiva dEstiu que se celebraven al mes de juliol, seguint aix el criteri de la Conselleria dEducaci que ha susps les classes fins al mes de setembre.


Programaci cultural per a octubre
A partir del mes de setembre es reobrir ledifici del Casal Jove; es reprendr la cessi dedificis municipals a associacions i entitats locals per a la realitzaci dactes i activitats; es reiniciaran tamb les classes de la Educaci de Persones Adultes (EPA).

La programaci cultural i activitats daltre tipus es reprendran al mes doctubre, abans daquesta data lajuntament podria organitzar alguna activitat puntual a laire lliure, amb limitaci dafonament i respectant les distncies de seguretat, matisa Garca. Tamb al mes doctubre es reprendran els entrenaments i competicions dels Jocs Esportius de Nules.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana