Nules: Nules bonificar la totalitat de la taxa de terrasses d'establiments hostalers


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195318_121071/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | Economa | 06-05-2020
Nules bonificar la totalitat de la taxa de terrasses d'establiments hostalers

LAjuntament de Nules ha acordat bonificar la totalitat de la taxa per ocupaci de terrenys ds pblic local amb taules i cadires amb finalitat lucrativa, es a dir la taxa que paguen bars i restaurants per les terrasses. Davant a, lalcalde de Nules, David Garca, explica que tots els grups municipals hem acordat per unanimitat que els bars i restaurants amb terrassa estiguen exempts de pagar aquesta taxa durant tot aquest any, de manera que no sels cobrar des del mes de maig fins a desembre i a ms sels tornar els mesos daquest any que ja han pagat. s una mesura amb la que es vol, dins les competncies municipals, ajudar al sector de lhostaleria local.

En aquest sentit, cal recordar que lAjuntament est treballant en la realitzaci dun estudi enfocat a lampliaci de laforament de les terrasses de bars i restaurants per a que puguen prestar el mateix servei que abans de la declaraci de lestat dalarma i sense un cost addicional, amb el qual es determinar els locals concrets que poder fer aquesta ampliaci de terrasses, a ms tamb sagilitzar els permisos als locals que solliciten aquests espais a laire lliure, que actualment no tenen terrassa i presenten condicionants per tenir-la, i que estiguen interessats en obrir el dia 11 de maig o ms endavant.

Per altra banda, en relaci als locals doci nocturn sest estudiant la possibilitat de que puguen albergar gent en la via pblica perqu laforament en linterior s molt redut.

Aix mateix, lalcalde de Nules ha traslladat aquestes mesures a lAssociaci Hostalera de Castell (Ashocas) en la reuni que ha mantingut hui amb els membres de la junta directiva, s una associaci de recent creaci que compta amb hostalers de Nules, matisa Garca.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana