Nules: Nules renova el conveni amb la Fundaci Isonoma, de l 'Uji


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195331_121082/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 06-05-2020
Nules renova el conveni amb la Fundaci Isonoma, de l 'Uji

La rectora de la Universitat Jaume I i presidenta de la Fundaci Isonomia, Eva Alcn, i l'alcalde de Nules, David Garca, han signat un nou conveni de collaboraci per continuar amb la promoci de la igualtat d'oportunitats entre dones i homes a aquest municipi i pel qual, a ms, s'estableix la continutat de la participaci de Nules en la Xarxa Isonomia de Municipis per a la Igualtat Efectiva de Dones i Homes i en els seus programes anuals, que tenen com a finalitat la promoci de la igualtat efectiva de dones i homes en tots els mbits i la prevenci de la violncia cap a les dones.

Lacord permetr a lAjuntament de Nules seguir formant part duna xarxa collaborativa; tenir accs a assessorament i orientaci especialitzada; disposar destratgies i recursos per a avanar cap a una societat ms igualitria; i disposar de canals de comunicaci, divulgaci i transferncia de les experincies i bones prctiques.

La Fundaci Isonomia proporcionar informaci actualitzada en matria digualtat; possibilitar la interacci amb altres ajuntaments i facilitar la participaci en accions formatives per al personal tcnic.

La rectora de la Universitat Jaume I ha mostrat la seua satisfacci per la signatura daquest conveni. Renovem aix el comproms per treballar conjuntament en la igualtat doportunitats per a qu siga possible en la nostra societat i en tots els nostres municipis ha destacat Alcn.

Per la seua part, lalcalde de Nules, David Garca, ha manifestat que la voluntat de lajuntament s seguir treballant per a avanar cap a una societat ms igualitria. De fet, grcies a aquest conveni podem comptar amb diferents instruments per a promoure la igualtat efectiva entre dones i homes.

Des de la regidoria de Poltiques dIgualtat, Rosa ventura, assenyala que sn moltes les activitats i programacions que al llarg de lany organitzem per a promoure la igualtat i previndre la violncia cap a les dones grcies a la collaboraci de la Fundaci Isonomia.

El conveni tindr una durada de quatre anys prorrogable tcitament una sola vegada i per un perode igual.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana