Nules: Ms de 400 persones es beneficien del programa per al provement d'aliments i medicaments a domicili


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195380_121125/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 09-05-2020
Ms de 400 persones es beneficien del programa per al provement d'aliments i medicaments a domicili

Un total de 464 persones shan beneficiat en els mesos de mar i abril del programa per al provement daliments i medicaments a domicili que lAjuntament de Nules va posar en marxa el passat 15 de mar.

Aquest servei est enfocat a aquelles persones del municipi, especialment vulnerables al Covid-19, que no tenen qui els faa la compra o arreplegue els medicaments tant de la farmcia com dels centres hospitalaris, des de lajuntament es va activar aquest programa per a donar resposta a les recomanacions de les autoritats sanitries per a que la ciutadania, en especial les persones dels collectius ms vulnerables, no ixquen de les seues cases. Es tracta duna iniciativa solidria que t molt bona acollida i que s possible grcies a lagrupaci de Protecci Civil de la localitat que sencarrega de la recollida i repartiment de les comandes, explica lalcalde de Nules, David Garca.

Aix doncs, el nmero total de serveis que fins la data shan prestat arriba als 257. En concret, shan fet 61 serveis de recollida de medicaments a farmcies amb els que sha provet a 110 persones; i 113 serveis de compra daliments dels que shan beneficiat 175 vens. A ms, shan fet 5 serveis de recollida de medicaments a lHospital Provincial de Castell per a 8 persones de la localitat i 29 a lHospital de la Plana amb els que sha ats a 71 persones.

A part, shan fet altres 49 serveis diferents amb els que sha volgut ajudar a un total de 100 persones que ho han demanat a lajuntament.

Cal recordar que amb aquest programa collaboren tamb la Cooperativa Agrcola Sant Josep de Nules i algunes de les farmcies del municipi. No obstant aix, aquest servei encara est actiu per tant les persones interessades poden fer les comandes cridant al telfon de lajuntament 964 67 00 01 de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores. El repartiment es sol fer el mateix dia i com a molt tard el dia segent a la demanda.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana