Nules: Nules seguiren la Fase 0 de la desescalada


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195394_121135/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 09-05-2020
Nules seguiren la Fase 0 de la desescalada

Les poblacions que pertanyen a lrea de Salut de la Plana, de la que forma part Nules, no podran iniciar dilluns, 11 de maig, la fase 1 de la desescalada segons ha anunciat el Ministeri de Sanitat, per aquest motiu es continuar amb la fase 0 i no saplicaran les mesures de flexibilitat social anunciades per a la fase 1.

Per tant, des de lajuntament de Nules es segueix treballant en el pla local de desescalada per a garantir a la ciutadania la mxima seguretat higinica i de distanciament social per a previndre contagis, seguim treballant en el dispositiu que anvem a posar en marxa en la fase 1 de manera que quan les autoritats sanitries ho consideren tindrem tot disposat, comenta lalcalde de Nules, David Garca.

Aix doncs, serveis com el transport urb dautobs, el prstec de llibres de la Biblioteca Municipal Jos Vicente Felip Monlle o latenci al pblic amb cita prvia dels departaments dAtenci Ciutadana i de Serveis Socials sajornen fins linici de la fase 1. A ms de la reobertura del cementeri i de ledifici de lantiga Cambra Agrria.

Aix mateix, lobertura del comer local, de les terrasses de bars i restaurants o esglsies en els aforaments prevists en la fase 1 tamb hauran desperar a ligual que les vetlles als difunts.

Des de lajuntament de Nules es recorda que en la fase 0 est permesa leixida dels menors de 14 anys, lesport individual i els passejos amb la persona amb la que es conviu en els horaris establerts i lapertura dalguns comeros com les perruqueries amb cita prvia i atenci individualitzada, a ms tamb es permet el servei de menjar a casa.

Hi ha que complir amb totes les recomanacions per a poder avanar i s molt important mantenir el distanciament social amb altres passejants i esportistes, i les mesures dhigiene. Per tant, la Policia Local seguir controlant el compliment de les actuacions i accions permeses en la fase 0. A ms, encara que ls de la mascareta no s obligatori si s recomanable. Confiem en la responsabilitat de la ciutadania per superar tots junts aquesta situaci demergncia sanitria, matisa Garca.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana