Nules: El PP proposa crear tres taules de treball amb societat civil i professionals per a reactivar Nules


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195401_121140/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 09-05-2020
El PP proposa crear tres taules de treball amb societat civil i professionals per a reactivar Nules

El Grup Municipal del Partit Popular a Nules ha proposat hui als grups poltics la constituci de tres taules sectorials de treball que permeten, de la m de la societat civil i els professionals, reactivar Nules.
La tragdia que estem patint a nivell sanitari sumat a la crisi econmica que aquesta pandmia ens ha portat, exigeix dels qui tenim responsabilitats pbliques activar mesures eficaces i directes. Per a aconseguir-ho, creiem que s important fer-ho units. Per aix, hem presentat via registre un pla de creaci de tres taules sectorials que de la m dels nostres vens, autnoms, comeros i professionals en cada matria aporten mesures que siguen eficaces en la recuperaci econmica i la protecci de la nostra poblaci, especialment la de risc.
En aquest sentit, la proposta del PP estableix tres frums de treball. El primer dirigit a atendre l'emergncia ciutadana derivada de la crisi del coronavirus. s urgent, assenyala la portaveu del PP a Nules, Mara Victoria Marzal, que des de l'ajuntament, com la instituci ms prxima al ciutad, siguem capaos de donar respostes eficaces als qui clamen ajuda. Benestar social, organitzacions d'mbit solidari i social, aix com famlies i collectius de majors formarien part d'aquesta taula amb l'objectiu que represente a la nostra poblaci.
La segona de les taules seria la dedicada a comer, hostaleria, pimes i autnoms. s urgent habilitar mesures econmiques que oxigenen als qui encara no han pogut reobrir el seu negoci i, no obstant aix, estan pagant les quotes que els passa el Govern d'Espanya de manera puntual.
Finalment, plantegem crear una taula que reunisca ens festius, collectius esportius i seguretat per a abordar la temporada estival. Creiem que pot ser de gran utilitat escoltar opinions i traar el millor dels plans, ha assenyalat Marzal. Per aix, estem disposats al fet que se sumen vens, professionals, comeros, comissions, hostalers i aquells sectors que veuen un futur preocupant. Tots sumen, i fins i tot exresponsables poltics perqu les seues aportacions seran, segurament, de gran utilitat per a tota la poblaci.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana