Nules: Nules reprén el Servei de Transport Urbà i reobri el dimarts el Cementeri Municipal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195511_121241/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 18-05-2020
Nules reprén el Servei de Transport Urbà i reobri el dimarts el Cementeri Municipal

Amb l’entrada en vigor dilluns, 18 de maig, de la fase 1 de la desescalada es reiniciaran a Nules diferents activitats i serveis que es contemplen en aquesta fase.

Així doncs, serveis com el transport urbà d’autobús, el préstec de llibres de la Biblioteca Municipal “José Vicente Felip Monlleó”, o l’atenció al públic amb cita prèvia dels departaments d’Atenció Ciutadana i de Serveis Socials es reprendran a partir de dilluns, i també es reobrirà l’edifici de l’antiga Cambra Agrària.

En relació a l’autobús urbà hi ha que assenyalar que aquest servei inicia l’activitat a un 30%, amb un aforament limitat al 50% de la seua capacitat, i amb l’obligació de portar mascareta. A més per a complir les recomanacions sanitàries es facilitarà gel higienitzant per a les mans a totes les persones usuàries.

De manera que, el servei es prestarà de dilluns a divendres en horari de matí, des de les 10.30 fins a les 13.00 hores aproximadament, en les parades habituals de Nules, Mascarell i població marítima. No obstant això, els horaris concrets de cadascuna d’aquestes parades es troben publicats a les xarxes socials de l’ajuntament.

A més, a partir de dimarts tindrà lloc la reobertura del cementeri municipal amb diferents mesures. De fet, l’horari de visita serà de dimarts a diumenge de 10.30 a 12.30 hores, i de dimarts a dissabte de 17 a 19 hores. Per a poder accedir al camp sant serà obligatori portar mascareta, guants, i netejar-se les mans amb gel higienitzant i també es limitarà l’aforament a 50 persones respectant sempre el distanciament social establert de 2 metres, entre altres.

Així mateix, l’obertura del comerç local, de les terrasses de bars i restaurants o esglésies en els aforaments prevists en la fase 1 també es reprendran dilluns a l’igual que les vetlles als difunts amb les limitacions i mesures que contempla aquesta fase.

“La Policia Local seguirà controlant el compliment de les actuacions i accions permeses en la fase 1. A més, des de l’ajuntament recordem que en els edificis de titularitat municipal és obligatori l’ús de la mascareta i també en les activitats organitzades pel consistori, i encara que en la via pública i altres espais no és obligatori si és recomanable. Hi ha que complir amb totes les recomanacions per a poder avançar per tant confiem en la responsabilitat de la ciutadania per superar tots junts aquesta situació d’emergència sanitària”, ressalta l’alcalde de Nules, David García.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana