Nules: Nules apropa el patrimoni local al venat mitjanant les xarxes socials


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195542_121269/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195542_121269/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | Cultura | 22-05-2020
Nules apropa el patrimoni local al venat mitjanant les xarxes socials

LAjuntament de Nules ha posat en marxa, aquest mes de maig, una nova iniciativa de promoci turstica amb la que es vol apropar i promocionar el patrimoni local a la ciutadania mitjanant uns vdeos que es poden veure en les xarxes socials de l instituci local.

El regidor de Turisme i Patrimoni, Guillermo Latorre, explica que aquesta idea naix baix el context del confinament ocasionat per la Covid-19 per a donar a conixer al venat de Nules i de Mascarell, principalment, les singularitats dels nostres recursos patrimonials, de manera que amb aquests audiovisuals apropem el patrimoni a qualsevol persona interessada amb un sol clic dordinador.

Aix doncs, des de casa es podr visitar enclavaments turstics i patrimonials com Mascarell, la vila de Nules, els blocaus, el parc natural de lEstany i els habitatges de primera lnea de la platja, el Benicat o el Museu de Medallstica Enrique Giner.

Des de la regidoria de Turisme i Patrimoni sassenyala, a ms, que s una iniciativa que est tenint molt bona acollida entre la ciutadania.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana