Nules: Nules registra un total de 282 denncies per incompliments durant l'Estat d'alarma


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195544_121271/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 21-05-2020
Nules registra un total de 282 denncies per incompliments durant l'Estat d'alarma

Un total de 282 denncies ha registrat la Policia Local de Nules des de que el passat 14 de mar sactivara lEstat dAlarma amb la publicaci del Real Decret 463/2020. Les sancions corresponen al perode del 15 de mar al 20 de maig i responen, principalment, a incompliments daquest decret que regula el confinament.

No obstant aix, des de la Policia Local sassenyala que amb el comenament de la desescalada, amb lentrada en vigor de les fases 0 i 1 en la poblaci, sha detectat un descens considerable del nmero de sancions, en les ltimes setmanes, corresponents a les fases 0 i 1 de la desescalada, les sancions han disminut donat que es permet una major mobilitat ciutadana. Les denncies han estat motivades majoritriament per no complir amb la distncia de seguretat marcada per les autoritats sanitries o per eixir a passejar o a fer esport fora de la franja horria permesa, comenta lalcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David Garca.

La Policia Local recorda, una vegada ms, que aquests incompliments poden ser sancionats i es demana a la ciutadania que tinga en compte els horaris i les recomanacions que ens marca el Govern dEspanya que deuen complir-se sense excepci. A ms, a partir de dijous tamb ser obligatori ls de mascareta en els espais pblics i en qualsevol local tancat, no portar-la en els supsits que shan marcat tamb ser una infracci i, per tant, es podr sancionar, matisa Garca.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana