Nules: El PSOE de Nules torna a bloquejar el pagament de factures de 2019


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195611_121333/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 29-05-2020
El PSOE de Nules torna a bloquejar el pagament de factures de 2019

LAjuntament de Nules seguir sense poder pagar els provedors amb factures pendents corresponents a lexercici 2019 al no aprovar-se el reconeixement extrajudicial de crdit que es va portar a la sessi plenria ordinria celebrada dijous. Aquest reconeixement ha comptat amb el vot en contra dels grups municipals en loposici (PP i PSOE) que sumen deu vots front els set a favor de lactual govern municipal format per CeN i Ms Nules.

El pagament daquestes factures depn de laprovaci majoritria del plenari que en aquesta ocasi tampoc ha comptat amb el vot favorable de loposici, des del govern municipal sha portat aquest assumpte al plenari fins a quatre vegades. En els plenaris dels mesos doctubre, novembre i desembre de lany 2019 i en aquest del mes de maig, explica lalcalde de Nules, David Garca.

De fet, el pressupost de lexercici 2020 contempla una retenci de crdit de 740.726,06 euros per a pagar aquestes factures, per tant en el cas de que shaguera aprovat aquest reconeixement extrajudicial de crdit dilluns tots els provedors hagueren cobrat, matisa Garca.

No obstant aix, assenyala que aquesta retenci s nica i exclusivament per a pagar aquestes factures, de manera que no es tocar fins que la majoria del plenari aprove el reconeixement que ens permet fer el pagament. Des del govern municipal tornarem a incloure en lordre del dia aquest punt per a la seua aprovaci en altra sessi plenria.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana