Nules: Nules modifica l'estacionament de l'avinguda de Primera Lnea de les platges


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195636_121355/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/6/195636_121355/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 01-06-2020
Nules modifica l'estacionament de l'avinguda de Primera Lnea de les platges

LAjuntament de Nules es troba realitzant diferents actuacions a lavinguda de primera lnia de les platges enfocades a millorar la seguretat vial i a ampliar les places destacionament daquesta zona de la poblaci martima.

En concret, aquestes accions shan portat a terme a lavinguda de la Plana Baixa on sha modificat lestacionament. Aix doncs, sha canviat laparcament tradicionalment anomenat en bateria a espiga, aquesta modalitat permet que el vehicle ixca de cara i compta, a ms, amb una millor visibilitat. Per altra banda, la crrega i la descrrega del maleter es fa des de la vorera i no des de la calada per tant es millora considerablement la seguretat vial daquesta zona, explica lalcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David Garca.

A ms, des del departament de la Policia Local sassenyala que amb aquest canvi saprofita tamb per a ampliar les places daparcament, donant resposta a una queixa ciutadana sobre lestretor daquestes places.

Lintenci de lAjuntament de Nules s modificar el sistema destacionament en tota la primera avinguda de les platges, aquests canvis van comenar a finals de lany 2019 a lavinguda Illes Columbretes, al mes de maig sha portat a terme en la de la Pana Baixa, i dilluns simplementar a lavinguda de Mallorca, lobjectiu s reforar la seguretat vial en una de les zones amb ms circulaci en lpoca estival, matisa Garca.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana