Nules: Nules presenta el protocol de seguretat per a les platges


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195678_121398/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 05-06-2020
Nules presenta el protocol de seguretat per a les platges

La regidora de Platges, M. Jos Esteban, la tcnic de turisme i platges, Marta Moroto, i el coordinador del servei de socorrisme de lempresa Provita, Jos Vicente Rico, han presentat hui el protocol de seguretat que a partir del prxim dimecres, 10 de juny, sactivar a les Platges de Nules.

En aquest sentit, entre les mesures que es posaran en marxa destaca laforament de les platges, de manera que les persones usuries tindran que tindre en conter les distncies de seguretat a lhora de installar els para-sols i estendre les tovalloles.

A ms, des de lajuntament es far una neteja i desinfecci diria dels rentapeus, de les passarelles i de les papereres, i el servei de dutxes estar tancat.

No obstant aix, des de la regidoria de Platges sassenyala que shan publicat uns cartells amb les recomanacions per a que tant el venat com els visitants puguen gaudir aquest estiu dunes platges segures. Cal destacar la incorporaci duna nova bandera de color negre que es penjar si hi ha aglomeracions de gent, en aquest cas tota aquella persona que estiga dins laigua o prenent el sol tindr que abandonar la platja immediatament. A ms, els caps de setmana la Policia Local reforar la vigilncia i far controls amb drons.

Cal recordar, a ms, que la regidoria de Platges est treballant en lelaboraci del Pla de Contingncies en el que savaluaran els rics de contagi en les platges i contemplar tamb les accions per a minimitzar-los, en tot moment estem seguint les recomanacions de la Guia de Platges Segures de la Comunitat Valenciana i de les autoritats sanitries, matisa Esteban.

Per altra banda, el coordinador del servei de socorrisme, Jos Vicente Rico, afegeix que el dispositiu de socorrisme tamb est basat amb els informes tcnics que emeten les autoritats sanitries per demanem a les persones usuries de les platges molta autoprotecci, que segueixquen les recomanacions i mantinguen les distncies de seguretat.

LAjuntament de Nules demana a la ciutadania responsabilitat i manifesta que aquestes mesures poden canviar segons avancen les fases de desescalada i ho marquen les autoritats corresponents.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana