Nules: Dimecres s'obrin l'ambulatori i la farmaciola de les platges de Nules


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195876_121556/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/6/195876_121556/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 30-06-2020
Dimecres s'obrin l'ambulatori i la farmaciola de les platges de Nules

Com cada any el prxim dimecres, 1 de juliol, sobriran el consultori mdic i la farmaciola de les platges de Nules. Uns serveis que es prestaran fins al 31 dagost i que com a novetat, aquest any, comptaran amb els corresponents protocols davant la Covid-19.

En concret, el consultori mdic estar obert en horari de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores, i estar ats per un professional mdic, un dinfermeria i un dadministraci. Des de la regidoria de Sanitat sassenyala que des de la conselleria de Sanitat sest fent un gran esfor per cobrir les necessitats de les poblacions martimes dotant de personal i material les consultoris de les platges com s el cas de Nules. Aix al llarg daquests mesos destiu aquest servei estar en funcionament a les nostres platges, a ms cal recordar que se seguiran els mateixos protocols Covid-19 que actualment hi ha al Centre de Salut, per tant es prioritzar latenci telefnica per a casos no urgents. No obstant aix, el servei durgncies al Centre de Salut del poble continua sent de 24 hores, matisa la regidora de lrea, Susana Tusn.

Per la seua banda, lhorari de la farmaciola ser de dilluns a divendres, de 9.00 a 15.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores, i dissabtes de 10.30 a 13.30 hores.

Per altra banda, tamb dimecres 1 de juliol es posar en marxa el servei de salvament i de socorrisme a les platges de Bovalar i de lAlcdia, que a ligual que sha fet a la platja de Les Marines el passat 10 de juny el dispositiu de socorrisme estar basat, aquest any, amb els informes tcnics que emeten les autoritats sanitries, per tant a partir de dimecres totes les platges de Nules tindran servei de socorrisme encara que demanem a les persones usuries de les platges molta autoprotecci, que segueixquen les recomanacions sanitries i mantinguen les distncies de seguretat, comenta la regidora de Platges, M. Jos Esteban.

Cal recordar que la regidoria de Platges ha elaborat un Pla de Contingncies en el que savaluen els rics de contagi en les platges i contempla tamb les accions per a minimitzar-los, seguint sempre les recomanacions de la Guia de Platges Segures de la Comunitat Valenciana i de les autoritats sanitries.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana