Nules: Nules fomenta la lectura tamb a l'estiu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195900_121575/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/7/195900_121575/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 02-07-2020
Nules fomenta la lectura tamb a l'estiu

LAjuntament de Nules fomentar la lectura tamb en els mesos destiu facilitant el servei de prstec de llibres a la poblaci resident en la zona martima. En aquest sentit, des de la Biblioteca Municipal Jos Vicente Felip Monlle faran arribar a lOficina de Turisme els llibres sollicitats per les persones usuries evitant aix el desplaament al poble.

De manera que, els tcnics de la biblioteca informaran i aconsellaran sobre els ttols disponibles mitjanant ladrea de correu electrnic biblioteca@nules.es i el nmero de telfon 964 67 06 35, una vegada feta la sollicitud del llibre al dia segent es podr recollir a lOficina de Turisme de les platges. Aquest servei es prestar al llarg de tot el mes de juliol.

La regidora de Biblioteca, Susana Tusn, comenta que volem seguir fomentat la lectura a lestiu facilitant el prstec de llibres a la poblaci resident a les platges de Nules en aquests mesos. De fet, aquesta iniciativa es posa en marxa perqu enguany no es va a installar la biblioplatja per raons derivades per la Covid-19 ja que no es poden garantir les mesures de seguretat sanitria donat que els llibres no poden estar a labast de les persones usuries com altres anys. De tota manera estem tamb treballant en lorganitzaci dalguna activitat lectora per a pblic tant menut com adult que es realitzar en les platges sempre que es puguen complir totes les recomanacions sanitries.

Aix doncs, encara que el servei del prstec de llibres es far al llarg de tot el mes de juliol, els llibres es podran retornar a lOficina de Turisme fins al mes dagost i els residents a Nules ho podran fer tamb al mes de setembre a la Biblioteca Municipal Jos Vicente Felip Monlle.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana