Nules: Nules compta amb 6 informadors de platges per a reforar la seua vigilncia als mesos d'estiu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195925_121598/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/7/195925_121598/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 05-07-2020
Nules compta amb 6 informadors de platges per a reforar la seua vigilncia als mesos d'estiu

Les Platges de Nules compten des daquesta setmana amb sis persones auxiliars de platges que sencarregaran dinformar a les persones usuries de les mesures preventives davant la Covid-19 al llarg dels mesos destiu. En concret, realitzaran tasques informatives i de vigilncia emmarcades tant en la Guia de Platges Segures de Turisme Comunitat Valenciana com en el Pla de Contingncies Municipal elaborat per lAjuntament de Nules, on sestableixen les accions per a adaptar les platges a lactual conjuntura per a garantir la seguritat sanitria.

Aquest personal auxiliar ha sigut contractat per la Generalitat Valenciana i forma part de les mil places que el Consell ha convocat per a tota la Comunitat Valenciana. No obstant aix, els treballs estan coordinats per la Policia Local amb la que collaboraran en la vigilncia i control de la seguretat de les platges.

La regidora de Platges, M. Jos Esteban, assenyala que aquestes sis persones que ens ha assignat la Generalitat Valenciana informaran, principalment, sobre el protocol i recomanacions ds de les nostres platges que es contempla en el Pla de Contingncies Municipal

En aquest sentit, entre les mesures municipals que contempla aquest pla destaca laforament de les platges, de manera que les persones usuries tenen que tindre en conter les distncies de seguretat a lhora de installar els para-sols i estendre les tovalloles.

A ms, des de lajuntament es fa una neteja i desinfecci diria dels rentapeus, de les passarelles i de les papereres. Tamb shan publicat uns cartells amb les recomanacions per a que tant el venat com els visitants puguen gaudir aquest estiu dunes platges segures.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana