Nules: Nules, pionera en la provncia en convertir-se en smart city


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195955_121626/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 08-07-2020
Nules, pionera en la provncia en convertir-se en smart city

El primer tinent dalcalde i regidor de Desenvolupament Local de Nules, Csar Estaol, ha presentat hui un pla de reactivaci del consum local 2020 que contempla lajuda a la digitalitzaci i ladaptaci del sector serveis a la nova normalitat. Ledil, que ha estat acompanyat del CEO de WifiClub, Sergio Lpez, ha explicat que lobjectiu daquesta iniciativa s digitalitzar el municipi per a ajudar al comer local a vendre ms, fidelitzar millor i captar nous clients. Cosa que ho farem mitjanant una app que permetr a lusuari connectar-se en els llocs pblics i establiments privats como els comeros i restaurants i conixer en temps real les seues novetats, avantatges exclusives i promocions ms rellevants.

Estaol ha assenyalat que lAjuntament de Nules ha acordat la implantaci de lapp Wificlub, una de les startups impulsades pel focus dempreses de Nules NATIU, en totes les installacions pbliques i la promoci daquest servei per a que tamb restaurants, bars i els comeros de la localitat puguen implantar-lo en el seus locals, perqu lAjuntament de Nules aposta per la innovaci i pel desenvolupament digital del mercat i de la poblaci.

Wificlub estar disponible aquest mes de juliol a Nules per a tots aquells negocis que vulguen afegir valor al seu servei, la posada en marxa s rpida, senzilla i va a crrec dels installadors de lempresa tecnolgica, ha afegit el primer tinent dalcalde.

Aix doncs, Wificlub es convertir en un nou mitj de comunicaci que permetr la millora de lexperincia de lusuari, la fidelitzaci de clients, i en conseqncia major nmero de vendes.

Una aposta per la rpida recuperaci
Per la seua part, Sergio Lpez ha indicat que lapp Wificlub es presenta com una soluci a lurgent i necessria digitalitzaci que imposa la nova normalitat, oferint un servei, basat en la tecnologia mbil i el Wi-Fi, que permet connectar de forma personalitzada als usuaris tant al municipi com al comer local; de manera que qualsevol persona podr connectar-se a Internet i conixer novetats i promocions exclusives dels locals o llocs que visite, i disposen de Wificlub, tan sols escanetjant un codi QR.

Wificlub ofereix un servei per als ajuntaments i les administracions pbliques que permet solucions digitals immediates per a alguns problemes actuals derivats de la Covid-19 , a ms de reforar tant la seguretat com limplantaci de les mesures que necessita adoptar el comer local, aporta evidents millores derivades de la digitalitzaci dels serveis dels negocis com una millor experincia digital del client en qualsevol situaci, que comporta la digitalitzaci de la carta de productes y/o serveis, la personalitzaci de les comunicacions amb el consumidor i, fins i tot, un servei wifi premium, a ms de la reducci del contacte fsic, ha comentat Lpez.

Wificlub, un nou canal dofertes basat en una app mbil
Laplicaci connecta negocis i consumidors, els primers podran configurar i enviar promocions especials diferents a cada client en funci dels seus gustos i preferncies; per altra banda els usuaris, una volta escanetjat el codi QR que els connecta al Wi-Fi del local, podran accedir a les ofertes personalitzades i canviar-les en el mateix moment del consum.

Laplicaci ofereix diferents formats per a visualitzar aquestes ofertes: notificacions en el mbil, promocions dins de laplicaci i el ms efectiu format i segell de la companyia, els QR Ads️, que permet impactar a pantalla completa en el punt de venda i de forma no invasiva.

Estaol ha mostrat el seu recolzament a les startups com Wificlub, ja que desprs del dur cop que ha suposat la covid-19, aquest tipus de projectes sn els que impulsen la reactivaci de leconomia i el comer local.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana